Mi na Hope Channel Hrvatska volimo knjige. Knjige mogu doći u raznim oblicima. Obična je knjiga izvrsna jer je možete listati i osjetiti pod prstima, ali se oko nje morate stalno namještati i ne možete, primjerice, jesti dok je čitate. E-knjige su po tom pitanju praktičnije, ali i dalje se morate usredotočiti na slova na ekranu. Stoga, ako vas sve to sprječava da pročitate neku knjigu, postoje audioknjige.

Uz audioknjigu istovremeno možete raditi mnoštvo drugih stvari. Mi ih volimo slušati kada smo u šetnji. Kada radimo kućanske poslove. Kada putujemo u školu ili na posao. Pa i kada kuhamo. Samo stavite slušalice u uši i pokrenite odabranu knjigu.

Audioknjige mogu se slušati na raznim platformama, a nama je najdraža platforma YouTube jer je tamo slušanje knjiga potpuno besplatno.

Budući da naš kanal promiče prije svega kršćanske vrijednosti, preporučujemo Vam knjige s YouTube kanala Izdavačke kuće Znaci Vremena. Sve su na hrvatskom jeziku i govore o kršćanskim vrijednostima. S naslovima poput „Naučite živjeti sretnije“, „Nevjerojatni odgovori na molitvu“ i „Put Kristu“ sigurno nećete pogriješiti.

Izdavačka kuća Znaci Vremena osim audioknjiga na svojoj web-stranici nudi još mnogo toga: od raznolikih čestitki s kršćanskim natpisima pa sve do Biblija s kožnim uvezima, stoga svakako posjetite njihovu web-trgovinu i pronađite nešto za sebe!